Nový koncept je tak trocha fine dinning a tak trocha bistro, pretože sme sa ako tím rozhodli byť bližšie ľuďom a dopriať tak ochutnať kúsok nového Albrechtu každému. Pri svojej práci šéfkuchár uprednostňuje najmä domáce suroviny, ktoré upravuje novým spôsobom – použitím nových technológií, postupov a úprav. Tým vie dosiahnuť nenapodobiteľné chute a zážitok na tanieri. Príďte sa presvedčiť sami.
Teľacie plátky sous-vide, tuniaková majonéza, medvedie kapary
Marinovaný žĺtok, nakladaná uhorka, majonéza z čierneho cesnaku, bylinky, kváskové hrianky
Flambované krevety, biele víno, cesnak, chilli, údená paprika, cherry paradajky, maslová omáčka
Hustá talianska paradajková polievka, parmezán, bazalkové pesto
Parmezánové passatelli, julienne z koreňovej zeleniny, trhané mäso
Rímske listy, caesar dressing, chrumkavá slanina, krutóny, parmezán
Kuracie prsia
Krevety
Marinovaná cuketa, mätovo-bazalkové pesto, konfitované cherry paradajky, domáca focaccia
Konfitované cherry paradajky, baby brokolica, nakladaný citrón
Pečená na prepálenom masle, mandľová krusta, karfiolové pyré, nakladaný karfiol, romanesco
S mediteránskym šalátikom (Obsahuje avokádo, paradajky, červená cibuľa, kapary, olivy, bazalka)
Dusené teľacie lýtko na víne s koreňovou zeleninou, krémové šafranové risotto, gremolata
Zemiakové pyré, baby brokolica, karotka, hráškové lusky, demi-glace omáčka
Cestoviny tagliolini, žĺtková espuma, čierna hľuzovka, parmezán
Bylinkový Tabbouleh šalát s mandľami a sultánkami, jogurtový dip
Zemiaková štrúdľa, glazovaná baby mrkva, nakladaná kapusta
Teľací rezeň so šalátom z pečených zemiakov, horčicová majonéza, červená cibuľa, uhorka, kôpor
V panko strúhanke, zemiakové pyré, pažítková majonéza, čierny cesnak, bylinky
Ricotta, mascarpone, limetka, espuma z bielej čokolády, mango coulis
Chrumkavé lístkové cesto, vanilkový krém, maliny, medovka
Podľa dennej ponuky
Orechy, chutney
Zemiakové pyré alebo hranolky
Zemiakové pyré alebo hranolky
Parmezán
Džem alebo Nutella
Nezmeškajte najvýhodnejšie ponuky a aktuality.
Zadajte svoj e-mail a o všetkom sa dozviete ako prvý.