V našej novootvorenej reštaurácii nájdete nápadité menu, ktoré snúbi novodobú kreativitu s tradíciou.Tím kuchyne si zakladá na kvalite surovín a postupoch, ktoré spravia z pokrmu zážitok na tanieri. Sme otvorení pre všetkých, ktorí majú radi kvalitné jedlo a služby. Kladieme dôraz na prémiovosť – z pohľadu interiéru prinášame nový dizajn, svetlejšie farby, chceme vzbudiť svieži dojem.
Architektonicky stvárnené prostredie reštaurácie, ktoré ponúkalo výnimočné zážitky v nadväznosti na tradíciu výletnej kaviarne Albrecht, je späť. Do Albrechtu sa v minulosti chodilo na šálku kávy alebo na pohárik vínka, či zatancovať si. V súčasnosti tu hostia nájdu kvalitné jedlo a príjemnú atmosféru čias minulých v novom čase.
Veríme, že aktuálny koncept reštaurácie Albrecht bude pre našich stálych zákazníkov príjemnou zmenou a zároveň sa stane výzvou pre tých nových, ktorí radi objavujú zákutia kvalitnej gastronómie.
Priestory, na ktoré ste boli zvyknutí, sme zrekonštruovali a obnovili. Vdýchli sme im nový vánok a sme presvedčení, že sa vám u nás bude páčiť natoľko, že sa staneme súčasťou vašich dní, osláv, stretnutí a dôležitých životných udalostí. Pôvabné prostredie reštaurácie dopĺňa zimná záhrada a letná terasa, ktoré určite zodpovedajú požiadavkám každého, kto si rád vychutná dobrý pracovný obed, chutnú večeru, či popoludňajší dezert. Nefajčiarska časť reštaurácie hotela Albrecht ponúka 70 miest, záhradná terasa kapacitu zvyšuje o ďalších 80 miest. K reštauračnej časti patrí aj salónik – konferenčná miestnosť s kapacitou 16 miest.
Náš šéfkuchár pre vás zostavil menu, ktoré je tvorené z čerstvých a sezónnych surovín. Nájdete v ňom klasiky v novom prevedení, ako aj šéfkuchárove špeciality. Radi vás privítame aj počas obedov s našou týždennou ponukou, na ktorých môžete prebrať aj pracovné záležitosti.
Náš šéfkuchár Rudolf Fejes patrí k mladým nádejám slovenskej špičkovej gastronómie. Po skončení školy odišiel pracovať do Talianska, kde mu učarovala talianska kuchyňa a kde našiel pravú lásku ku gastronómii. Tam získal základy, na ktorých stavia dodnes. Po siedmich rokoch sa vrátil na Slovensko a 10 rokov pôsobil ako executive chef v špičkovej reštaurácii Massimo Ristorante v Bratislave.
V čase Covidu sa rozhodol využiť ponuku pre Market Bistro & Cafe v Šamoríne, kde mal pomôcť podniku napredovať. To sa mu aj podarilo. Mal možnosť byť kreatívny a svoje kulinárske umenie rozšíril o jedlá mnohých iných krajín.
Vysoká gastronómia a fine dinning ho však lákala naspäť a preto prijal ponuku od reštaurácie Albrecht. V tomto období sa však reštaurácia po rekonštrukcii otvára opäť aj so zmenami v menu. Nový koncept je tak trocha fine dinning a tak trocha bistro, pretože sme sa ako tím rozhodli byť bližšie ľuďom a dopriať tak ochutnať kúsok nového Albrechtu každému. Pri svojej práci šéfkuchár uprednostňuje najmä domáce suroviny, ktoré upravuje novým spôsobom – použitím nových technológií, postupov a úprav. Tým vie dosiahnuť nenapodobiteľné chute a zážitok na tanieri. Príďte sa presvedčiť sami.
Popri reštaurácii disponuje hotel Albrecht aj kokteilovým barom, ktorý ponúka svojim hosťom bohatý výber prémiových nápojov – od destilátov, likérov, ušľachtilých koňakov až po karibský rum. Kokteilové portfólio baru reaguje na súčasné bartenderské trendy a popri klasických, zľahka inovovaných drinkoch, majú svoje miesto aj kvalitné vínka. Uvážený enologický výber určite uspokojí aj tých najnáročnejších milovníkov dobrého slovenského a zahraničného vína. Samozrejme sa nezabúda ani na fanúšikov kávy, ktorí si tu môžu vychutnať tento povzbudzujúci voňavý nápoj vo vysokej kvalite. Sladká bodka na záver v podobe aktuálnej ponuky dezertov určite poteší tiež.